uw mond is onze zorg

Over ons

Op zoek naar een tandarts in Berkel en Rodenrijs? Tandartspraktijk Mozartplein is een moderne tandheelkundige praktijk in Berkel en Rodenrijs. De praktijk wordt gerund door tandarts Ruki Wijesinha en tandarts Joany van Gool, bijgestaan door assistente Christa van Hartevelt. Wij staan altijd klaar voor de patiënt. U kunt voor elk probleem bij ons terecht.

Ons doel is cliënten te helpen hun gebit hun leven lang te behouden. Dit doen we door een combinatie van kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en persoonlijke aandacht. Wij bieden tandheelkundige zorg en mondhygiënische behandelingen. Preventie staat bij ons op nummer een. Wij zien het als onze taak om onze patiënten hiervoor zo goed mogelijk te motiveren.

introductie

Het team

Het team van Mozartplein bestaat uit tandartsen Ruki Wijesinha en Joany van Gool bijgestaan door assistente Christa van Hartevelt.
Sinds 1998 is de praktijk gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Tandarts Wijesinha levert al 20 jaar tandheelkundige zorg aan een trouw patiëntenbestand.

Tandartsenpraktijk Mozartplein is een moderne kleinschalige praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne. Wij bieden hoogwaardige tandheelkunde en persoonlijke aandacht.  Waar nodig werken wij nauw samen met tandheelkundige specialisten.

Ruki Wijesinha

Ruki Wijesinha

Tandarts
Joany van Gool

Joany van Gool

Tandarts
Christa van Hartevelt

Christa van Hartevelt

Assistente