introductie team

Het team van Mozartplein bestaat uit tandartsen Ruki Wijesinha en Joany van Gool bijgestaan door assistente Christa van Hartevelt.
Sinds 1998 is de praktijk gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Tandarts Wijesinha levert al 20 jaar tandheelkundige zorg aan een trouw patiëntenbestand.

Tandartsenpraktijk Mozartplein is een moderne kleinschalige praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne. Wij bieden hoogwaardige tandheelkunde en persoonlijke aandacht.  Waar nodig werken wij nauw samen met tandheelkundige specialisten.

Voor optimale mondzorg komen patiënten een à twee keer per jaar voor controle naar de praktijk. Uw inzet en medewerking is noodzakelijk voor een goed resultaat. Wij zien het als onze taak om onze patiënten hiervoor te motiveren.
Voedingsadviezen om gaatjes en aantasten van de tanden door zure voedingsmiddelen tegen te gaan (erosie) vinden wij zeer belangrijk.

Uitgebreide informatie over mondgezondheid en over tandheelkundige vergoedingen en verzekeringen vindt u op de website www.allesoverhetgebit.nl

Het belang van de patiënt staat bij ons centraal